Арбузинська ЗОШ І-ІІІ ст.№2 ім.Т.Г.Шевченка

E-mail:ach2@meta.ua

Пятница, 29.03.2024, 00:47

Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | 100 порад молодому вчителю ХХІ століття - Форум | Регистрация | Вход
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум » Test category » Учительська конференція онлайн » 100 порад молодому вчителю ХХІ століття (Щоби Ви хотіли побажати молодому вчителю?)
100 порад молодому вчителю ХХІ століття
УчительДата: Среда, 25.09.2013, 18:06 | Сообщение # 1
Генералиссимус
Группа: Администраторы
Сообщений: 37
Репутация: 1
Статус: Offline
100 порад молодому вчителю ХХІ століття
 
valyaДата: Среда, 25.09.2013, 22:55 | Сообщение # 2
Рядовой
Группа: Пользователи
Сообщений: 3
Репутация: 0
Статус: Offline
Щоб бути гарним вчителем,потрібно любити те.чому навчаєш і любити тих,кого навчаєш.
 Кожен твій урок повинен бути кроком вперед до пізнання нового,невідомого.
 Вмій радіти маленьким успіхам своїх учнів та співчувати їхнім поразкам.
 Прагни того.щоб твої уроки не стали трафаретом.Нехай на уроках здійснюються відкриття.народжуються істини.підкорюються вершини.
 Якщо з двох балів міркуєш,який обрати-без сумніву постав вищий.Повір дитині.Дай їй крила,дай надію.
 Будь завжди витриманим,терпеливим,врівноваженим.
 
ТатанаДата: Четверг, 26.09.2013, 17:58 | Сообщение # 3
Рядовой
Группа: Пользователи
Сообщений: 9
Репутация: 0
Статус: Offline
Шановні майбутні молоді колеги! Ви переступили поріг школи. Пам'ятайте, що вирішальне значення для подальшої педагогічної діяльності має перша поява в класі, перші уроки, перше знайомство з дітьми. Не забувайте найголовнішого: діти - істоти парадоксальні, часом алогічні. Якщо спочатку дасте дітям волю, а потім спробуєте їх притиснути - вони вас не любитимуть; якщо ж навпаки спочатку притиснете, а потім дасте волю, вони вам будуть вдячні. Умійте відчувати радість від спілкування з дітьми. Віддавайте своє тепло, ласку не тим, хто на них напрошується або тим, хто вам до вподоби, а тим, кому це найнеобхідніше. Якщо ви вагаєтесь, як вчинити, не поспішайте, краще ретельно обміркуйте свій майбутній крок. Будьте завжди у доброму настрої. Не забувайте: виховувати можна навіть тоном, яким ви вітаєтесь. Не хвилюйтесь, якщо припустилися помилки. Діти, на відміну від дорослих, завжди її вибачать. Пам'ятайте: думати - ваш головний обов'язок. Не сприймайте ці поради як щось подібне скрижалям. Абсолютних правил немає. Думайте самі. Будьте оптимістами!
 
баронДата: Четверг, 26.09.2013, 22:33 | Сообщение # 4
Рядовой
Группа: Администраторы
Сообщений: 9
Репутация: 0
Статус: Offline
Будь-який молодий вчитель, який нещодавно перетнув поріг школи,зіштовхується з безліччю проблем, пов’язаних із сприйняттям старших колег та,
насамперед, утвердженням в учнівському колективі.  Що можна порадити :
    По-перше, раджу не боятися своїх перших кроків, адже з вашою появою в школі додаються більш сучасні педагогічні технології, нові свіжі ідеї.
    По-друге, сучасні діти дуже цінують та комфортніше почувають себе в оточенні молодих учителів, які володіють іноземними мовами, обізнані в сучасній
музиці, модних тенденціях, молодіжних течіях.Працюйте над собою, зростайте інтелектуально, поглиблюйте свої знання з предмету, цікавтесь новинками професійної сфери, не залишайтесь осторонь
активного громадського життя. Учні поважають тих педагогів, які виходять за
рамки офіційної шкільної програми, з гумором реагують на нестандартні ситуації
та можуть стати чудовим взірцем для них самих. Не нехтуйте позакласною роботою. Ніщо так не зближує вчителів та дітей, яксумісна творчість (театральні постановки, конкурси талантів, волонтерська
діяльність, благодійні проекти, мандрівки тощо).Головне – поважайте своїх учнів, цінуйте їхню думку та акуратно коригуйтеїї, якщо це потрібно. Намагайтеся бути демократичними, але без панібратства.
Для молодого вчителя важливим компонентом успіху є його зовнішній вигляд.
А  найважливіше на мою думкуприходьте до класу з усмішкою. Як би не складались обставини, своїм виглядом ви
повинні випромінювати впевненість та оптимізм, справляти враження успішної людини.
 
ЛюсяДата: Пятница, 27.09.2013, 18:44 | Сообщение # 5
Рядовой
Группа: Пользователи
Сообщений: 2
Репутация: 0
Статус: Offline
Юні друзі!!! Любіть ту справу, яку робите! Любіть усіх дітей, яких навчаєте! Любіть колег, з якими працюєте! Любіть і цінуйте життя! wink
 
nikaДата: Пятница, 27.09.2013, 20:14 | Сообщение # 6
Рядовой
Группа: Пользователи
Сообщений: 5
Репутация: 0
Статус: Offline
Поважайте тих, з ким працюєте. Гостріть свій розум щоденною працею. Не бійтеся конкурентів, а навпаки радійте цьому, бо саме вони не дадуть вам розслабитися, а спонукатимуть ще більше над собою працювати, вдосконалюватися, досягати успіху. Та попри все, не забувайте про своє здоров'я. Займайтеся спортом та пропагуйте здоровий спосіб життя.
 
argentumДата: Воскресенье, 29.09.2013, 19:57 | Сообщение # 7
Рядовой
Группа: Пользователи
Сообщений: 2
Репутация: 0
Статус: Offline
Приходьте до класу з усмішкою. Як би не складались обставини, своїм виглядом ви повинні випромінювати впевненість та оптимізм, справляти враження успішної людини. Користуйтесь чудовим висловом Марка Твена: «Якщо хочеш підняти собі настрій, підійми його кому-небудь іншому».
 
DashkOДата: Понедельник, 30.09.2013, 18:12 | Сообщение # 8
Рядовой
Группа: Пользователи
Сообщений: 2
Репутация: 0
Статус: Offline
Вивчай можливості кожного майбутнього вихованця. Пам'ятай: без знання стану здоров'я дітей неможливе правильне навчання і виховання. Виховання має сприяти зціленню дитини від хвороб, набутих у попередні роки.
 Вступаючи у контакт з дітьми, не варто будувати зверхні взаємини з ними. Пам'ятай: навіть малюк у взаєминах з дорослими пев ною мірою прагне відстоювати свою незалежність. Від спільних колективних дій учителя та учня залежить успіх справи. Намагайся частіше хвалити, заохочувати вихованців. Вивчай індивідуальні можливості й потреби кожного з них, наполегливо оволодівай методикою педагогічної співпраці. Карай учня лише тоді, коли без цьо го не можна обійтися.
Частіше посміхайся. Пам'ятай: твоя усмішка дітям свідчить про те, що зустріч з ними тобі приємна, усмішка створює в людей загальний позитивний настрій.
 
ВенераДата: Понедельник, 30.09.2013, 18:36 | Сообщение # 9
Рядовой
Группа: Пользователи
Сообщений: 2
Репутация: 0
Статус: Offline
Любіть, поважайте, розумійте дітей, підтримуйте їх бажання пізнавати нове, невідоме. Рахуйтесь з їх поглядами, думками, вміло їх коригуйте. Будьте оптимістами, ентузіастами. Працюйте чесно, творчо, сумлінно.
 
Форум » Test category » Учительська конференція онлайн » 100 порад молодому вчителю ХХІ століття (Щоби Ви хотіли побажати молодому вчителю?)
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:


Copyright MyCorp © 2024
Сделать бесплатный сайт с uCoz